Κρουστικός Υπέρηχος

Στο χώρο μας χρησιμοποιούμε το νέας γενιάς κρουστικό υπέρηχο Swiss DolorClast Μaster Touch της ελβετικής εταιρείας E.M.S. με την πρωτοποριακή κεφαλή EVO Blue.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΟΥΣΤΙΚΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟΣ

Ο Κρουστικός Υπέρηχος (κρουστικά κύματα) αποτελεί μια νέα πετυχημένη προσέγγιση στη θεραπεία χρόνιων μυοσκελετικών παθήσεων, ιδιαίτερα εκείνων που δεν ανταποκρίνονται στις κλασικές θεραπευτικές μεθόδους. Πρόκειται για εφαρμογή της επί χρόνια δοκιμασμένης μεθόδου της εξωσωματικής λιθοτριψίας στον τομέα της φυσικοθεραπείας και της αποκατάστασης.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ EMS SWISS DOLORCLAST

 • Εξαλείφει τον πόνο από την πρώτη θεραπεία
 • Βοηθάει το μαλακό ιστό να επουλωθεί 6 εβδομάδες μετά τη θεραπεία

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ;

Η θεραπεία με κρουστικά κύματα είναι μη επεμβατική και αναίμακτη. Ποσότητα γέλης (gel) εφαρμόζεται στο δέρμα της επώδυνης περιοχής και η κεφαλή EVO Blue πιέζεται διοχετεύοντας μικρά κρουστικά κύματα.

ΠΟΣΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ;

Η θεραπεία με κρουστικά κύματα  EMS εφαρμόζεται συνήθως σε 3 με 5 συνεδρίες με χρονικό μεσοδιάστημα διενέργειας της επόμενης συνεδρίας κάθε τρεις έως επτά ημέρες, ωστόσο ενδέχεται να χρειαστεί μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε χρόνιες περιπτώσεις για την επίτευξη μέγιστου θεραπευτικού αποτελέσματος. Η διάρκεια της θεραπείας είναι 5 με 10 λεπτά της ώρας.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ;

Υπάρχουν παγκοσμίως κλινικές μελέτες οι οποίες επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα της θεραπείας. Τα ποσοστά επιτυχίας της μεθόδου, εκεί που οι άλλες συντηρητικές μέθοδοι έχουν αποτύχει, ανέρχονται σε 80% ή και περισσότερο χωρίς να υπάρχουν ανεπιθύμητες ενέργειες.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ EMS SWISS DOLORCAST ;

 • Ο χώρος μας αποτελεί πιστοποιημένο κέντρο θεραπείας κρουστικών κυμάτων EMS SHOCKWAVE.
 • Γρήγορη και αποτελεσματική θεραπεία (3-5 συνεδρίες) που μειώνει κατά το ήμισυ τον αριθμό των συνεδριών σε σχέση με τα συμβατικά μηχανήματα κρουστικών υπερήχων.
 • Εννέα ελεγχόμενες κλινικές έρευνες και τα αποτελέσματά τους δείχνουν ότι οι συσκευές Swiss DolorClast Master Touch αποτελούν τα τελειότερα συστήματα θεραπείας RSWT.

  Σχετικά

  Ο Φυσικοθεραπευτής Μάντζιος Θεόδωρος
  είναι πιστοποιημένος επαγγελματίας στην φυσικοθεραπεία με έδρα τα Ιωάννινα από το 2005.

  Ώρες Εργασίας

  Δευτέρα - Παρασκευή:
  9.00 π.μ. - 14.30 μ.μ.
  17:30 - 21:00
  Τετάρτη: 9.00 π.μ. - 15.30 μ.μ.Σάββατο - Κυριακή: Κλειστά

  Επικοινωνία

  Τηλ: 26510 3835528ής Οκτωβρίου 45, Ιωάννινα, ΉπειροςΚατεύθυνση GPS