Βιογραφία

Μάντζιος Θεόδωρος Φυσικοθεραπευτής
Cert. MDT, MT, NDT Bobath

Είμαι ο Θεόδωρος Μάντζιος, γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Ιωάννινα. Αποφοίτησα το 2002 από τη σχολή φυσικοθεραπείας του ΑΤΕΙ Λαμίας.

Η επαγγελματική μου εμπειρία ξεκινά από το τμήμα φυσικοθεραπείας του νοσοκομείου του ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ και του 401 Γενικού Νοσοκομείου Στρατού. Στη συνέχεια εργάστηκα σε φυσικοθεραπευτήρια της Αθήνας δίπλα σε καταξιωμένους φυσικοθεραπευτές που μου έδωσαν το κίνητρο να κάνω το δικό μου ξεκίνημα στα Ιωάννινα στα τέλη του 2005.

Θέλοντας να βρίσκομαι κοντά στις εξελίξεις της επιστήμης μου ποτέ δε σταμάτησα να επιμορφώνομαι και έτσι το 2006 μετά την επιτυχή μου εξέταση έγινα πιστοποιημένος θεραπευτής της μεθόδου McKenzie (Cert. MDT).

To 2012 πιστοποιήθηκα στην εφαρμογή Kinesiotaping.

Το 2015 ολοκλήρωσα το πρόγραμμα σπουδών της International Bobath Instructors Teaching Association (IBITA) και απέκτησα έτσι τον τίτλο του πιστοποιημένου θεραπευτή (NDT Bobath).

Από το 2019 με κέρδισε η προσέγγιση των Kaltenborn-Evjenth ξεκινώντας έτσι την εξειδίκευσή μου στο manual therapy μέσω του συλλόγου φυσικοθεραπευτών & χειροθεραπευτών Ελλάδας (Σ.Φ.Χ.Ε.).

Επίσης έχω παρακολουθήσει σεμινάρια εφαρμογής cupping therapy, ξηράς βελόνας ενώ το φυσικοθεραπευτήριό μου είναι πιστοποιημένο κέντρο θεραπείας κρουστικών κυμάτων (EMS SHOCKWAVE).

Έχω συνεργαστεί με πλήθος ερασιτεχνικών σωματείων και επαγγελματικών ομάδων (ΑΕ ΓΙΑΝΝΕΝΑ , ΓΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ κ.α.).

Ως άνθρωπος στον ελεύθερο χρόνο μου ασχολούμαι με την ποδηλασία, το τρέξιμο και τον αθλητισμό γενικότερα. Μου αρέσει η μουσική και τα ταξίδια έχοντας πάντα ως σκοπό την εσωτερική γαλήνη, την ευγένεια, την καλή θέληση και ψυχική ηρεμία.

Γιατί με εμπιστεύονται

Ποιότητα υπηρεσιών

Σχετικά

Ο Φυσικοθεραπευτής Μάντζιος Θεόδωρος
είναι πιστοποιημένος επαγγελματίας στην φυσικοθεραπεία με έδρα τα Ιωάννινα από το 2005.

Ώρες Εργασίας

Δευτέρα - Παρασκευή:
9.00 π.μ. - 14.30 μ.μ.
17:30 - 21:00
Τετάρτη: 9.00 π.μ. - 15.30 μ.μ.Σάββατο - Κυριακή: Κλειστά

Επικοινωνία

Τηλ: 26510 3835528ής Οκτωβρίου 45, Ιωάννινα, ΉπειροςΚατεύθυνση GPS